Репозиторий Dspace
Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення
Дзюндзя, Оксана
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1076
Дата:
2009
Аннотации:
Розглянуто основні напрямки щодо використання порошків харчових і створення на їхній основі функціональних продуктів харчування. Науково обґрунтовано та розроблено технології виробництва сухофруктів і порошків із хурми.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Дзюндзя tovary_20 ...
Размер:
1.559Mb
Формат:
PDF
Описание:
результати досліджень
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Статті та тези
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация