00 DSpace/Manakin Repository
Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення
Дзюндзя, Оксана
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1076
Дата:
2009
Короткий опис(реферат):
Розглянуто основні напрямки щодо використання порошків харчових і створення на їхній основі функціональних продуктів харчування. Науково обґрунтовано та розроблено технології виробництва сухофруктів і порошків із хурми.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Дзюндзя tovary_20 ...
Розмір:
1.559Mb
Формат:
PDF
Опис файла:
результати досліджень
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися