dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-05T14:24:36Z |
|
dc.date.available |
2020-03-05T14:24:36Z |
|
dc.date.issued |
2009 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. В. Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення / О. В. Дзюндзя // Товари і ринки. – 2009. – №2. – С. 65–70. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1076 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто основні напрямки щодо використання порошків харчових і створення на їхній основі функціональних продуктів харчування. Науково обґрунтовано та розроблено технології виробництва сухофруктів і порошків із хурми. |
ru |
dc.publisher |
Київський національний торговельно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
сухофрукти |
ru |
dc.subject |
харчові порошки |
ru |
dc.subject |
субтропічні культури |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення |
ru |
dc.type |
Article |
ru |