00 DSpace/Manakin Repository
Якість сиркових десертів спеціального призначення
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Якість сиркових десертів спеціального призначення
Дзюндзя, Оксана
;
Лазарук, Іван
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/10163
Дата:
2024
Короткий опис(реферат):
розглянуто можливість використання порошків з айви та репісу для виробництва сиркових десертів
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
PDFsam_Матеріали ...
Розмір:
801.0Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися