dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Лазарук, Іван |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-13T08:51:03Z |
|
dc.date.available |
2024-12-13T08:51:03Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Лазарук І.В. Якість сиркових десертів спеціального призначення. Сучасні вектори розвитку аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (ХДАЕУ, 17-18 вересня 2024 року). Херсон: ХДАЕУ, 2024. с. 299-302 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10163 |
|
dc.description.abstract |
розглянуто можливість використання порошків з айви та репісу для виробництва сиркових десертів |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
якість |
ru |
dc.subject |
сиркові десерти |
ru |
dc.subject |
сенсорні характеристки |
ru |
dc.subject |
репіс |
ru |
dc.subject |
айва |
ru |
dc.title |
Якість сиркових десертів спеціального призначення |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |