Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Котляр, Іван | |
dc.date.accessioned | 2024-12-13T08:17:51Z | |
dc.date.available | 2024-12-13T08:17:51Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Іван КОТЛЯР, Оксана ДЗЮНДЗЯ СПЕЛЬТА – СИРОВИНА ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНОГО ВИРОБНИЦТВА III Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с. 20-21 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10159 | |
dc.description.abstract | розглянуто спельту як перспективну сировину для виробництва борошна | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | хліб | ru |
dc.subject | спельта | ru |
dc.subject | сировина | ru |
dc.subject | глютен | ru |
dc.title | СПЕЛЬТА – СИРОВИНА ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНОГО ВИРОБНИЦТВА | ru |
dc.type | Thesis | ru |