dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Котляр, Іван |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-13T08:17:51Z |
|
dc.date.available |
2024-12-13T08:17:51Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Іван КОТЛЯР, Оксана ДЗЮНДЗЯ СПЕЛЬТА – СИРОВИНА ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНОГО ВИРОБНИЦТВА III Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с. 20-21 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10159 |
|
dc.description.abstract |
розглянуто спельту як перспективну сировину для виробництва борошна |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
хліб |
ru |
dc.subject |
спельта |
ru |
dc.subject |
сировина |
ru |
dc.subject |
глютен |
ru |
dc.title |
СПЕЛЬТА – СИРОВИНА ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНОГО ВИРОБНИЦТВА |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |