DSpace Repository

СПЕЛЬТА – СИРОВИНА ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНОГО ВИРОБНИЦТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Котляр, Іван
dc.date.accessioned 2024-12-13T08:17:51Z
dc.date.available 2024-12-13T08:17:51Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Іван КОТЛЯР, Оксана ДЗЮНДЗЯ СПЕЛЬТА – СИРОВИНА ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНОГО ВИРОБНИЦТВА III Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с. 20-21 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10159
dc.description.abstract розглянуто спельту як перспективну сировину для виробництва борошна ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject хліб ru
dc.subject спельта ru
dc.subject сировина ru
dc.subject глютен ru
dc.title СПЕЛЬТА – СИРОВИНА ДЛЯ ХЛІБОБУЛОЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account