Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Теленик, Ярослав | |
dc.date.accessioned | 2024-02-02T12:48:20Z | |
dc.date.available | 2024-02-02T12:48:20Z | |
dc.date.issued | 2023-05 | |
dc.identifier.citation | Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Хмельницький, ХНТУ, 2023 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9148 | |
dc.publisher | Хмельницький, ХНТУ | ru |
dc.relation.ispartofseries | V Всеукраїнська науково-практична конференція;С. 90-92 | |
dc.subject | мікробіологічна безпека | ru |
dc.subject | м'ясні кулінарні вироби | ru |
dc.subject | м'ясні паштети | ru |
dc.title | ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ | ru |
dc.type | Other | ru |