DSpace Repository
ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Ряполова, Ірина
;
Теленик, Ярослав
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9148
Date:
2023-05
Show full item record
Files in this item
Name:
Тези ХНТУ Ряполова, ...
Size:
581.7Kb
Format:
PDF
Description:
Ряполова І.О.,Теленик ...
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register