00 DSpace/Manakin Repository
ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Ряполова, Ірина
;
Теленик, Ярослав
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9148
Дата:
2023-05
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Тези ХНТУ Ряполова, ...
Розмір:
581.7Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
Ряполова І.О.,Теленик ...
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися