Репозиторий Dspace

ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Теленик, Ярослав
dc.date.accessioned 2024-02-02T12:48:20Z
dc.date.available 2024-02-02T12:48:20Z
dc.date.issued 2023-05
dc.identifier.citation Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Хмельницький, ХНТУ, 2023 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9148
dc.publisher Хмельницький, ХНТУ ru
dc.relation.ispartofseries V Всеукраїнська науково-практична конференція;С. 90-92
dc.subject мікробіологічна безпека ru
dc.subject м'ясні кулінарні вироби ru
dc.subject м'ясні паштети ru
dc.title ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись