dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Теленик, Ярослав |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-02T12:48:20Z |
|
dc.date.available |
2024-02-02T12:48:20Z |
|
dc.date.issued |
2023-05 |
|
dc.identifier.citation |
Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Хмельницький, ХНТУ, 2023 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9148 |
|
dc.publisher |
Хмельницький, ХНТУ |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
V Всеукраїнська науково-практична конференція;С. 90-92 |
|
dc.subject |
мікробіологічна безпека |
ru |
dc.subject |
м'ясні кулінарні вироби |
ru |
dc.subject |
м'ясні паштети |
ru |
dc.title |
ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ |
ru |
dc.type |
Other |
ru |