DSpace Repository

ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Теленик, Ярослав
dc.date.accessioned 2024-02-02T12:48:20Z
dc.date.available 2024-02-02T12:48:20Z
dc.date.issued 2023-05
dc.identifier.citation Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Хмельницький, ХНТУ, 2023 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9148
dc.publisher Хмельницький, ХНТУ ru
dc.relation.ispartofseries V Всеукраїнська науково-практична конференція;С. 90-92
dc.subject мікробіологічна безпека ru
dc.subject м'ясні кулінарні вироби ru
dc.subject м'ясні паштети ru
dc.title ЕКСПЕРТИЗА М’ЯСНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account