00 DSpace/Manakin Repository
ВИКОРИСТАННЯ ТОПІНАМБУРА У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ СУБПРОДУКТОВОЇ СИРОВИНИ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Наукові видання
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ВИКОРИСТАННЯ ТОПІНАМБУРА У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ СУБПРОДУКТОВОЇ СИРОВИНИ
Новікова, Наталя
;
Шумілова, Катерина
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9071
Дата:
2023-05-31
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Новікова Н.В_Шумілова ...
Розмір:
47Kb
Формат:
Microsoft Word
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Наукові видання
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися