DSpace Repository
ВИКОРИСТАННЯ ТОПІНАМБУРА У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ СУБПРОДУКТОВОЇ СИРОВИНИ
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Наукові видання
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ВИКОРИСТАННЯ ТОПІНАМБУРА У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ СУБПРОДУКТОВОЇ СИРОВИНИ
Новікова, Наталя
;
Шумілова, Катерина
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9071
Date:
2023-05-31
Show full item record
Files in this item
Name:
Новікова Н.В_Шумілова ...
Size:
47Kb
Format:
Microsoft Word
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Наукові видання
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register