00 DSpace/Manakin Repository

ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ПОРОШКУ М’ЯТИ НА ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Полодюк, Руслан
dc.date.accessioned 2024-01-27T11:16:02Z
dc.date.available 2024-01-27T11:16:02Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9036
dc.language.iso other ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject біологічно-активні речовини ru
dc.title ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ПОРОШКУ М’ЯТИ НА ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу