DSpace Repository

ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ПОРОШКУ М’ЯТИ НА ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Полодюк, Руслан
dc.date.accessioned 2024-01-27T11:16:02Z
dc.date.available 2024-01-27T11:16:02Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9036
dc.language.iso other ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject біологічно-активні речовини ru
dc.title ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ПОРОШКУ М’ЯТИ НА ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account