00 DSpace/Manakin Repository
Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів.
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Наукові видання
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів.
Дзюндзя, Оксана
;
Стригунівська ( Stryhunivska), Олена (Olena)
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/8971
Дата:
2023
Короткий опис(реферат):
РОЗГЛЯНУТО ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОРОШКІВ З БАКЛАЖАНІВ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
PDFsam_Колективна ...
Розмір:
805.1Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
розділ монографії
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Наукові видання
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися