Репозиторий Dspace
Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів.
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Наукові видання
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів.
Дзюндзя, Оксана
;
Стригунівська ( Stryhunivska), Олена (Olena)
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/8971
Дата:
2023
Аннотации:
РОЗГЛЯНУТО ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОРОШКІВ З БАКЛАЖАНІВ
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
PDFsam_Колективна ...
Размер:
805.1Kb
Формат:
PDF
Описание:
розділ монографії
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Наукові видання
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация