DSpace Repository

Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів.

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Стригунівська ( Stryhunivska), Олена (Olena)
dc.date.accessioned 2024-01-23T07:16:46Z
dc.date.available 2024-01-23T07:16:46Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В., Стригунівська О. В. Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес у період кризового стану: проблеми розвитку та регулювання : колективна монографія / за ред. д-ра екон. наук, проф. Чепурди Л. М.; М-во освіти і науки України ; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. с.226-248 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8971
dc.description.abstract РОЗГЛЯНУТО ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОРОШКІВ З БАКЛАЖАНІВ ru
dc.publisher ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ru
dc.subject порошок з баклажану, технологія, якість, властивості ru
dc.title Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів. ru
dc.title.alternative TECHNOLOGICAL ASPECTS OF THE PRODUCTION AND RESEARCH OF THE PROPERTIES OF EGGPLANT POWDER ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account