dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Стригунівська ( Stryhunivska), Олена (Olena) |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-23T07:16:46Z |
|
dc.date.available |
2024-01-23T07:16:46Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. В., Стригунівська О. В. Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес у період кризового стану: проблеми розвитку та регулювання : колективна монографія / за ред. д-ра екон. наук, проф. Чепурди Л. М.; М-во освіти і науки України ; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. с.226-248 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8971 |
|
dc.description.abstract |
РОЗГЛЯНУТО ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОРОШКІВ З БАКЛАЖАНІВ |
ru |
dc.publisher |
ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ |
ru |
dc.subject |
порошок з баклажану, технологія, якість, властивості |
ru |
dc.title |
Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів. |
ru |
dc.title.alternative |
TECHNOLOGICAL ASPECTS OF THE PRODUCTION AND RESEARCH OF THE PROPERTIES OF EGGPLANT POWDER |
ru |
dc.type |
Other |
ru |