Репозиторий Dspace
Оптимізація якісних та кількісних показників молока при виробництві сметани
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2018
→
ТНВ. - 2018. - Вип. 103
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Оптимізація якісних та кількісних показників молока при виробництві сметани
Пелих, В.Г.
;
Балабанова, І.О.
;
Катан, Н.В.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/2333
Дата:
2018
Аннотации:
У статті досліджувалися вплив кількісних та якісних показників молока на виготовлення сметани вищої якості та змога отримати високі економічні показники.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
33.pdf
Размер:
439.2Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
ТНВ. - 2018. - Вип. 103
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация