Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Фещук, Юлія Андріївна | |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T06:59:13Z | |
dc.date.available | 2025-06-11T06:59:13Z | |
dc.date.issued | 2025-05-14 | |
dc.identifier.citation | . Фещук Ю.А. Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Кропивницький, 14 травня 2025 р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. - 133 с | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10873 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Кропивницький: ХДАЕУ | ru |
dc.subject | кафедра харчових технологій | ru |
dc.title | Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів | ru |
dc.type | Article | ru |