00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Фещук, Юлія Андріївна
dc.date.accessioned 2025-06-11T06:59:13Z
dc.date.available 2025-06-11T06:59:13Z
dc.date.issued 2025-05-14
dc.identifier.citation . Фещук Ю.А. Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Кропивницький, 14 травня 2025 р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. - 133 с ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10873
dc.language.iso other ru
dc.publisher Кропивницький: ХДАЕУ ru
dc.subject кафедра харчових технологій ru
dc.title Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу