00 DSpace/Manakin Repository
Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів
Фещук, Юлія Андріївна
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/10873
Дата:
2025-05-14
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Фещук Ю.А. Удоско ...
Розмір:
396.2Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Кафедра харчових технологій
Кафедра харчових технологій
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися