DSpace Repository
Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів
Фещук, Юлія Андріївна
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/10873
Date:
2025-05-14
Show full item record
Files in this item
Name:
Фещук Ю.А. Удоско ...
Size:
396.2Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Кафедра харчових технологій
Кафедра харчових технологій
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register