DSpace Repository

Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів

Show simple item record

dc.contributor.author Фещук, Юлія Андріївна
dc.date.accessioned 2025-06-11T06:59:13Z
dc.date.available 2025-06-11T06:59:13Z
dc.date.issued 2025-05-14
dc.identifier.citation . Фещук Ю.А. Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Кропивницький, 14 травня 2025 р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. - 133 с ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10873
dc.language.iso other ru
dc.publisher Кропивницький: ХДАЕУ ru
dc.subject кафедра харчових технологій ru
dc.title Удосконалення технології ягідної пастили за рахунок використання функціональних компонентів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account