00 DSpace/Manakin Repository
ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУРИ ВИГОТОВЛЕННЯ СОУСІВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУРИ ВИГОТОВЛЕННЯ СОУСІВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Ряполова, Ірина
;
Макаренко, Павло
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/10774
Дата:
2025-04-24
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Макаренко, Ряполо ...
Розмір:
652.8Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися