dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Макаренко, Павло | |
dc.date.accessioned | 2025-05-21T07:44:59Z | |
dc.date.available | 2025-05-21T07:44:59Z | |
dc.date.issued | 2025-04-24 | |
dc.identifier.citation | ІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства» | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10774 | |
dc.publisher | Луцький національний технічний університет | ru |
dc.subject | фруктово-ягідні соуси | ru |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУРИ ВИГОТОВЛЕННЯ СОУСІВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА | ru |
dc.type | Other | ru |