DSpace Repository

ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУРИ ВИГОТОВЛЕННЯ СОУСІВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Макаренко, Павло
dc.date.accessioned 2025-05-21T07:44:59Z
dc.date.available 2025-05-21T07:44:59Z
dc.date.issued 2025-04-24
dc.identifier.citation ІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства» ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10774
dc.publisher Луцький національний технічний університет ru
dc.subject фруктово-ягідні соуси ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУРИ ВИГОТОВЛЕННЯ СОУСІВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account