Репозиторий Dspace
Filter by: Subject
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ факультет
→
Кафедра харчових технологій
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Starts with
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Filter by: Subject
Отображаемые элементы 1-10 из 390
Следующая страница
agriculture (1)
antimicrobial protection, decamethoxine, modified polysaccharides, application, quaternary ammonium salt, textiles, food technology (1)
aubergine powders (1)
baby food (1)
blood of slaughter animals (1)
blood sausage (1)
blood sausage, ochratoxin A, eggplant powder, green buckwheat, mycotoxins, model compositions (1)
BRC Food (1)
canned health products (1)
Catering (1)
Отображаемые элементы 1-10 из 390
Следующая страница
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация