Репозиторий Dspace

Filter by: Subject

Войти

русский українська English
  • Главная
  • →
  • Авторські роботи науковців ХДАЕУ
  • →
  • БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ факультет
  • →
  • Кафедра харчових технологій
  • →
  • Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Starts with

Results Per Page:

Filter by: Subject

Отображаемые элементы 1-10 из 390

  • Следующая страница
agriculture (1)
antimicrobial protection, decamethoxine, modified polysaccharides, application, quaternary ammonium salt, textiles, food technology (1)
aubergine powders (1)
baby food (1)
blood of slaughter animals (1)
blood sausage (1)
blood sausage, ochratoxin A, eggplant powder, green buckwheat, mycotoxins, model compositions (1)
BRC Food (1)
canned health products (1)
Catering (1)

Отображаемые элементы 1-10 из 390

  • Следующая страница

Поиск в DSpace


Просмотр

  • Весь DSpace

    • Сообщества и коллекции
    • Дата публикации
    • Авторы
    • Названия
    • Тематика
  • Эта коллекция

    • Дата публикации
    • Авторы
    • Названия
    • Тематика

Моя учетная запись

  • Войти
  • Регистрация
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Theme by   
Контакты | Отправить отзыв