Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Микулінська, Дар'я | |
dc.date.accessioned | 2022-01-04T11:09:17Z | |
dc.date.available | 2022-01-04T11:09:17Z | |
dc.date.issued | 2021-03-25 | |
dc.identifier.citation | Микулінська Д. А., Ряполова І.О. Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах. «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» мат. 75-тої науково-практичної конференції | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7714 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування м. Київ | ru |
dc.subject | функціональні інгредієнти | ru |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | ru |
dc.title | Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах | ru |
dc.type | Article | ru |