Короткий опис(реферат):
Перспективи розвитку ринку яєць в Україні пов'язані саме з розширенням асортименту переробленої продукції, до складу якої входить підгрупа для промислового споживання (меланж, білок і жовток у рідкому, замороженому і сухому вигляді), напівфабрикати для домашнього господарства і громадського харчування: спеціально упаковані і оброблені рідкі цілі яйця з тривалим терміном зберігання, заморожені цілі яйця, сухі омлети, зварені круто яйця, а також широкий асортимент готових продуктів в охолодженому і замороженому вигляді. Можливе розширення асортименту на основі надання корисних властивостей продукції - вітамінізовані яйця, з високим вмістом селену, йодовані, які будуть мати певну нішу на ринку і стимулюватимуть попит на продукцію.
Суть розробки, основні результати:
Prospects for the development of the egg market in Ukraine are related to the expansion of the range of processed products, which includes a subgroup for industrial consumption (melange, protein and yolk in liquid, frozen and dry form), semi-finished products for household and catering: specially packaged and processed liquid whole eggs with a long shelf life, frozen whole eggs, dry omelets, hard-boiled eggs, as well as a wide range of finished products in chilled and frozen form.