dc.contributor.author |
Любенко, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Кузнєцова, Каріна |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-03T19:57:58Z |
|
dc.date.available |
2022-01-03T19:57:58Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-06 |
|
dc.identifier.issn |
2226-0099 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7704 |
|
dc.description |
Prospects for the development of the egg market in Ukraine are related to the expansion of the range of processed products, which includes a subgroup for industrial consumption (melange, protein and yolk in liquid, frozen and dry form), semi-finished products for household and catering: specially packaged and processed liquid whole eggs with a long shelf life, frozen whole eggs, dry omelets, hard-boiled eggs, as well as a wide range of finished products in chilled and frozen form. |
ru |
dc.description.abstract |
Перспективи розвитку ринку яєць в Україні пов'язані саме з розширенням асортименту переробленої продукції, до складу якої входить підгрупа для промислового споживання (меланж, білок і жовток у рідкому, замороженому і сухому вигляді), напівфабрикати для домашнього господарства і громадського харчування: спеціально упаковані і оброблені рідкі цілі яйця з тривалим терміном зберігання, заморожені цілі яйця, сухі омлети, зварені круто яйця, а також широкий асортимент готових продуктів в охолодженому і замороженому вигляді. Можливе розширення асортименту на основі надання корисних властивостей продукції - вітамінізовані яйця, з високим вмістом селену, йодовані, які будуть мати певну нішу на ринку і стимулюватимуть попит на продукцію. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет. Матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
ISSN;2226-0099 |
|
dc.subject |
харчові яйця |
ru |
dc.subject |
харчова цінність |
ru |
dc.title |
Харчова цінність яєць та перспективи їх виробництва в Україні |
ru |
dc.title.alternative |
Nutritional value of eggs and prospects of their production in Ukraine |
ru |
dc.title.alternative |
Nutritional value of eggs and prospects of their production in Ukraine |
ru |
dc.type |
Article |
ru |