Репозиторий Dspace
ОСОБЛИВОСТІ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ КОРМІВ
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ОСОБЛИВОСТІ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ КОРМІВ
Левченко, М.В.
;
Проценко, С.В.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/7245
Дата:
2021-09-23
Аннотации:
Екструдування є одним із найбільш ефективних і використовуваних в комбікормовій промисловості способів обробітку зерна. При обробітку зернофуражу таким способом протікає два безперервних процеси.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Левченко Проценко ...
Размер:
1.111Mb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Статті та тези
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация