DSpace Repository

ОСОБЛИВОСТІ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ КОРМІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Проценко, С.В.
dc.date.accessioned 2021-12-02T09:09:36Z
dc.date.available 2021-12-02T09:09:36Z
dc.date.issued 2021-09-23
dc.identifier.citation Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7245
dc.description.abstract Екструдування є одним із найбільш ефективних і використовуваних в комбікормовій промисловості способів обробітку зерна. При обробітку зернофуражу таким способом протікає два безперервних процеси. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject екструдування ru
dc.subject екструдоване зерно
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ КОРМІВ ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account