00 DSpace/Manakin Repository

Оптимізація технології виробництва ікри оздоровчого спрямування з гарбузом в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Легутенко, А. С.
dc.date.accessioned 2021-09-14T12:58:29Z
dc.date.available 2021-09-14T12:58:29Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Легутенко А.С. Оптимізація технології виробництва ікри оздоровчого спрямування з гарбузом в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / А. С. Легутенко; наук. керівник к.т.н., ст. викладач Н. В. Воєвода;, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2020. – 93 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6860
dc.description.abstract У роботі науково обґрунтовано виробництво ікри оздоровчого спрямування з додаванням гарбуза та чорносливу. Полікомпонентний склад консервів та модифікація класичної технологічної схеми дозволяють отримати новий вид продукції, що позитивно впливає на споживачів з порушеннями шлунково-кишкового тракту, печінки та підшлункової залози. Доведено, що енергетична цінність отриманої продукції при застосуванні зазначених процесів та параметрів зменшується, а біологічна – збільшується. При розробці та пробному виробництві враховані показники якості для даного виду продукції. Оцінка вартості однієї товарної одиниці запропонованих консервів довела доцільність серійного випуску ікри оздоровчого спрямування. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject ікра ru
dc.subject оздоровче харчування ru
dc.subject рецептура ru
dc.subject технологічна схема ru
dc.subject параметри процесів ru
dc.subject 181 «Харчові технології» ru
dc.title Оптимізація технології виробництва ікри оздоровчого спрямування з гарбузом в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Плодоовочевий комбінат «Херсон» м. Херсон ru
dc.title.alternative Optimization of production technology of health caviar with pumpkin in the conditions of Limited Liability Company "Fruit and Vegetable Plant "Kherson", Kherson ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу