Репозиторий Dspace

Оптимізація технології виготовлення печива цукрового підвищеної харчової цінності в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Воронова, Т. В.
dc.date.accessioned 2021-09-14T11:06:07Z
dc.date.available 2021-09-14T11:06:07Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Воронова Т. В. Оптимізація технології виготовлення печива цукрового підвищеної харчової цінності в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У. Б. кафе «BVS» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Т. В. Воронова; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 88 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6851
dc.description.abstract Робота присвячена науковому обґрунтуванню та практичному втіленню результатів досліджень покращення споживних властивостей та розширення нового асортименту цукрового печива за рахунок використання рослинної сировини. Дослідженнями встановлено підвищення вмісту білка у печиві «Не традиційне «Українське» та «Оригінальне дачне» за рахунок введення до рецептури нового печива сироватки сухої знежиреної та концентрату сироваткового білкового, та відповідно зниження вуглеводів у дослідних зразках печива за рахунок заміни пшеничного борошна натуральними рослинними компонентами. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject печиво цукрове ru
dc.subject рослинні збагачувальні компоненти ru
dc.subject білки ru
dc.subject вуглеводи ru
dc.subject енергетична цінність ru
dc.subject споживчі властивості ru
dc.subject асортимент продукції ru
dc.subject 181 «Харчові технології»
dc.title Оптимізація технології виготовлення печива цукрового підвищеної харчової цінності в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон ru
dc.title.alternative Орtіmіzаtіоn оf the technоlоgy оf mаkіng sugаr cооkіes оf hіgh nutrіtіоnаl vаlue іn terms оf рrоductіоn оf аn іndіvіduаl entreрreneur Berdаr UB cаfe "BVS" Khersоn ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись