Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Звагольська, Катерина | |
dc.date.accessioned | 2021-07-29T15:07:17Z | |
dc.date.available | 2021-07-29T15:07:17Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Звагольська К. М., Дзюндзя О.В. Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції. К.: НУБіП України, 2021. с.239-241 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6782 | |
dc.description.abstract | Здійснено аналіз сучасних інгредієнтів для виробництва хлібобулочних виробів. | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | хлібобулочні вироби | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | аглютенове борошно | ru |
dc.subject | інгредієнти | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Аналіз сучасних інгредієнтів для хлібобулочних виробів | ru |
dc.type | Thesis | ru |