00 DSpace/Manakin Repository
Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості
Дзюндзя, Оксана
;
Звагольська, Катерина
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6779
Дата:
2021
Короткий опис(реферат):
Розглянуто перспективи використання аглютенових видів борошна для хлібопекарської промисловості.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
PDFsamilovepdf_me ...
Розмір:
981.8Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися