DSpace Repository

Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Звагольська, Катерина
dc.date.accessioned 2021-07-29T12:23:16Z
dc.date.available 2021-07-29T12:23:16Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В. Звагольська К.М. Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції. (м.Херсон, 6 травня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос». 2021. с. 96-98 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6779
dc.description.abstract Розглянуто перспективи використання аглютенових видів борошна для хлібопекарської промисловості. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject технологія ru
dc.subject хлібобулочні вироби ru
dc.subject аглютенові вироби ru
dc.subject аглютенове борошно ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account