dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Звагольська, Катерина |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-29T12:23:16Z |
|
dc.date.available |
2021-07-29T12:23:16Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В. Звагольська К.М. Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції. (м.Херсон, 6 травня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос». 2021. с. 96-98 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6779 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто перспективи використання аглютенових видів борошна для хлібопекарської промисловості. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
ru |
dc.subject |
аглютенові вироби |
ru |
dc.subject |
аглютенове борошно |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Перспективи використання аглютенових видів борошна в хлібопекарській промисловості |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |