Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.contributor.author | Канівець, Х.О. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T06:23:15Z | |
dc.date.available | 2021-06-08T06:23:15Z | |
dc.date.issued | 2020-03-25 | |
dc.identifier.citation | Канівець Х. О., Левченко М. В. Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 250-252. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6221 | |
dc.description.abstract | Інтенсивне використання методів оцінки м’яса яловичини, розроблених на основі державних і світових стандартів формує принципи отримання сировини високої якості і ціноутворення. Сортування яловичини на класи, в залежності від кольору м’язової тканини, товщини підшкірного жиру, забезпечує об’єктивну оцінку. Високоякісна яловичина має більш високі показники безпеки, харчової та біологічної цінності, додаткові вимоги до кольору м’яса і жиру, показникам жорсткості і «мармуровості» м’яса, до критеріїв, що характеризують ступінь дозрівання та перетравності м’яса. | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | обробка туш | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції | |
dc.title | Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби | ru |
dc.type | Article |