00 DSpace/Manakin Repository

Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.contributor.author Канівець, Х.О.
dc.date.accessioned 2021-06-08T06:23:15Z
dc.date.available 2021-06-08T06:23:15Z
dc.date.issued 2020-03-25
dc.identifier.citation Канівець Х. О., Левченко М. В. Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 250-252. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6221
dc.description.abstract Інтенсивне використання методів оцінки м’яса яловичини, розроблених на основі державних і світових стандартів формує принципи отримання сировини високої якості і ціноутворення. Сортування яловичини на класи, в залежності від кольору м’язової тканини, товщини підшкірного жиру, забезпечує об’єктивну оцінку. Високоякісна яловичина має більш високі показники безпеки, харчової та біологічної цінності, додаткові вимоги до кольору м’яса і жиру, показникам жорсткості і «мармуровості» м’яса, до критеріїв, що характеризують ступінь дозрівання та перетравності м’яса. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject обробка туш ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
dc.title Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби ru
dc.type Article


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу