Репозиторий Dspace

Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.contributor.author Канівець, Х.О.
dc.date.accessioned 2021-06-08T06:23:15Z
dc.date.available 2021-06-08T06:23:15Z
dc.date.issued 2020-03-25
dc.identifier.citation Канівець Х. О., Левченко М. В. Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 250-252. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6221
dc.description.abstract Інтенсивне використання методів оцінки м’яса яловичини, розроблених на основі державних і світових стандартів формує принципи отримання сировини високої якості і ціноутворення. Сортування яловичини на класи, в залежності від кольору м’язової тканини, товщини підшкірного жиру, забезпечує об’єктивну оцінку. Високоякісна яловичина має більш високі показники безпеки, харчової та біологічної цінності, додаткові вимоги до кольору м’яса і жиру, показникам жорсткості і «мармуровості» м’яса, до критеріїв, що характеризують ступінь дозрівання та перетравності м’яса. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject обробка туш ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
dc.title Прогресивні технології забою та первинної обробки туш великої рогатої худоби ru
dc.type Article


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись