Репозиторий Dspace

Використання добавок у виробництві напівкопчених ковбас

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.contributor.author Діденко, А.В.
dc.date.accessioned 2021-06-08T06:18:10Z
dc.date.available 2021-06-08T06:18:10Z
dc.date.issued 2020-03-25
dc.identifier.citation Діденко А. В., Левченко М. В. Використання добавок у виробництві напівкопчених ковбас. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 246-248. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6220
dc.description.abstract У відповідності до ДСТУ на напівкопчені ковбаси в готових ковбасних виробах нормується ряд фізико-хімічних показників, що характеризують харчову цінність ковбас (вміст вологи, білку, жиру та крохмалю). Крім того нормується частка кухонної солі, нітриту натрію та ряду харчових добавок (фосфатів в перерахунку на Р2О5 та глутамату натрію). ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject виробництво ковбас ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
dc.title Використання добавок у виробництві напівкопчених ковбас ru
dc.type Article


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись