Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.contributor.author | Діденко, А.В. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T06:18:10Z | |
dc.date.available | 2021-06-08T06:18:10Z | |
dc.date.issued | 2020-03-25 | |
dc.identifier.citation | Діденко А. В., Левченко М. В. Використання добавок у виробництві напівкопчених ковбас. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 246-248. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6220 | |
dc.description.abstract | У відповідності до ДСТУ на напівкопчені ковбаси в готових ковбасних виробах нормується ряд фізико-хімічних показників, що характеризують харчову цінність ковбас (вміст вологи, білку, жиру та крохмалю). Крім того нормується частка кухонної солі, нітриту натрію та ряду харчових добавок (фосфатів в перерахунку на Р2О5 та глутамату натрію). | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | виробництво ковбас | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції | |
dc.title | Використання добавок у виробництві напівкопчених ковбас | ru |
dc.type | Article |