Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Карпенко, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T09:49:16Z | |
dc.date.available | 2021-06-03T09:49:16Z | |
dc.date.issued | 2021-03-23 | |
dc.identifier.citation | Карпенко, О.В. Роль поживних речовин та енергії в раціонах годівлі перепелів. Abstracts of the 7th International scientific and practical conference. SPC “Sci-conf.com.ua”. Kyiv, Ukraine. 2021. Pp. 26-28 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6182 | |
dc.description.abstract | Однією з важливих умов розведення перепелів на промисловій основі є організація повноцінної годівлі. Травний тракт перепелів в цілому і, що беруть участь в процесі травлення ферменти, вивчені поки не повністю. Відомо, що підслизова оболонка в ротовій порожнині містить залози, головним чином слизистого і частково сірчано – слизистого типу. Корм проходить по травному тракту протягом 1…1,5 год. Японський перепел диференціює корми на смак, віддаючи перевагу солодким або кислим, гірким і солоним [4]. | |
dc.publisher | Scientific Publishing Center ―Sci-conf.com.ua‖ | ru |
dc.subject | годівля перепелів | |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | |
dc.title | Роль поживних речовин та енергії в раціонах годівлі перепелів | ru |
dc.type | Article | ru |