00 DSpace/Manakin Repository
Контроль якості м’ясної продукції у закладах ресторанного господарства
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Контроль якості м’ясної продукції у закладах ресторанного господарства
Ряполова, Ірина
;
Плохенко, Тетяна
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/6161
Дата:
2021-04-24
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Ряполова, Плохенко.pdf
Розмір:
803.1Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися