dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Плохенко, Тетяна |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-02T12:30:19Z |
|
dc.date.available |
2021-06-02T12:30:19Z |
|
dc.date.issued |
2021-04-24 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І., Плохенко Т. Контроль якості м’ясної продукції у закладах ресторанного господарства. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали І-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Херсон, 23 квітня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ, 2021. С.141-142 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6161 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
якість харчової продукції |
|
dc.subject |
безпека харчової продукції |
|
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Контроль якості м’ясної продукції у закладах ресторанного господарства |
ru |
dc.type |
Article |
ru |