00 DSpace/Manakin Repository

Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.date.accessioned 2021-05-06T14:52:59Z
dc.date.available 2021-05-06T14:52:59Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Ряполова І.О. Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VІІI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (25–26 березня 2021 року). Полтава : ПУЕТ, 2021. С. 140-143 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6076
dc.description.abstract Розглянуто перспективність використання інфузорій як тест-організмів з метою експертизи якості і безпечності харчових продуктів. ru
dc.publisher ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» ru
dc.subject тест-організми ru
dc.subject інфузорії ru
dc.subject експертиза ru
dc.subject харчові продукти ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу