Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.date.accessioned | 2021-05-06T14:52:59Z | |
dc.date.available | 2021-05-06T14:52:59Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Ряполова І.О. Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VІІI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (25–26 березня 2021 року). Полтава : ПУЕТ, 2021. С. 140-143 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6076 | |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективність використання інфузорій як тест-організмів з метою експертизи якості і безпечності харчових продуктів. | ru |
dc.publisher | ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» | ru |
dc.subject | тест-організми | ru |
dc.subject | інфузорії | ru |
dc.subject | експертиза | ru |
dc.subject | харчові продукти | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Експертиза харчових продуктів за допомогою тест-організмів | ru |
dc.type | Thesis | ru |