Статті та тези: Recent submissions

  • Любименко, С.М.; Лавренко, С.О.; Лавренко, Н.М. (Kherson State Agrarian and Economic University, 2025)
    У публікації розглянуто етапи становлення та розвитку Наукової бібліотеки Херсонського державного аграрно-економічного університету. Окреслено сучасні функції бібліотеки як інформаційного центру, що інтегрує нові технології ...
  • Резвих, Ніна Ігорівна (2025)
    У статі проаналізовано сучасний стан та перспективи виробництва комбінованих молочних продуктів в державі та світі. Встановлено, що сьогодні в всьому світі стрімко розвивається новий напрямок – функціональне харчування. ...
  • Резвих, Ніна Ігорівна; Вогнівенко, Людмила Петрівна (2025)
    У статті досліджено сучасний стан пивоварної галузі в Україні та світі. Проаналі- зовано особливості технологічного процесу виробництва пива, контроль якості сировини та готової продукції, а також умови транспортування ...
  • Ряполова, Ірина; Макаренко, Павло (Луцький національний технічний університет, 2025-04-24)
  • Шепель, Інеса (Менеджмент та маркетинг як фактори розвитку бізнесу : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції 23-24 квітня 2025 р Електронне видання у 2 т. / відп. ред. та упоряд. В. В. Храпкіна, К. В. Пічик – Київ: Видавничий дім «Києво-Могилянська академія», 2025)
    Проаналізовано роль електронного документообігу як ключового елементу цифрової трансформації бізнесу, що забезпечує підвищення ефективності управлінських процесів, оптимізацію інформаційних потоків та зміцнення ...
  • Сакун, Аліна; Пристемський, Олександр (Актуальні питання економічних наук, 2025-05-18)
    Мета дослідження полягає в аналізі трансформації фінансової звітності за МСФЗ в українських умовах, з урахуванням викликів воєнного стану, економічної нестабільності та необхідності інтеграції до міжнародного фінансового ...
  • Скібіна, Тетяна Ігорівна (2025-04-17)
  • Черевко, Наталія Олександрівна (НАУКОВИЙ ВІСНИК УЖГОРОДСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ, 2025)
    Право на працю є одним із фундаментальних соціальних прав людини, визнаним як на міжнародному, так і на національному рівні. Закріплення його у Конвенції ООН з прав людини, Європейській соціальній хартії (переглянутій), ...
  • Варнавська, Інна (Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2025)
    Соціальні мережі відіграють значну роль у формуванні сучасного суспільства, впливаючи на соціальні установки і культурні норми. Вони стали основним каналом комунікації для мільйонів людей, особливо серед молоді, де платформами ...
  • Матусяк, Галина (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2025)
  • Мариненко, Т.С.; Пристемський, Олександр (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2025-05-16)
    Аргументовано, що впровадження інформаційних технологій сприяє підвищенню ефективності, тосності та швидкості процесів у науці, економіці, освіті та логістиці. Визначено, що інформаційні технології стали рушійною силою ...
  • Волощук, С.В.; Ходос, Т.А. (Херсонський державний аграрно- економічний університет, 2022)
  • БІЛОУСОВА, Тетяна; Кузів, Яна (Видавництво ФОП Вишемирський В.С., 2025-05-16)
    У сучасному економічному середовищі, що характеризується високою конкуренцією та швидкою зміною споживчих переваг, реклама є одним із найважливіших інструментів просування товарів і послуг. Однак, незважаючи на широке ...
  • Bilousova, Tetiana (Видавничий дім«Гельветика», 2025-03)
    This paper presents a study of the market dynamics of three interchangeable goods based on a mathematical model that takes into account the interaction between sellers, buyers and the state. The stability of the equilibrium ...
  • Горач, Ольга; Новікова, Наталя; Дзюндзя, Оксана; Рєзвих, Ніна; Ряполова, Ірина; Вогнівенко, Людмила; Резнікова, Вероніка (Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2024-05)
    Спосіб виробництва що включає приготування фаршу, формування i заморожування, який відрізняється тим, що до м'ясного фаршу додається порошок рослинного походження у %: шпинат - З, морква - 4, морська водорість цисторіза - 5.
  • Горач, Ольга; Новікова, Наталя; Дзюндзя, Оксана; Резвих, Ніна; Ряполова, Ірина; Вогнівенко, Людмила; Резнікова, Вероніка (Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2024-05)
    Спосіб виробництва що включає приготування фаршу, формування i заморожування, який відрізняється тим, що до м'ясного фаршу додається порошок рослинного походження
  • Дзюндзя, Оксана; Горач, Ольга; Новікова, Наталя; Резвих, Ніна; Ряполова, Ірина; Вогнівенко, Людмила (Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2024)
    Спосіб виробництва пельменів включає підготовку сировини, заміс тіста, приготування фаршу, розкачування тіста на тонкі пласти, викладання фаршу, формування виробів і варіння пельменів протягом 5-7 хв. При цьому на етапі ...
  • Дзюндзя, Оксана; Горач, Ольга; Новікова, Наталя; Резвих, Ніна; Ряполова, Ірина; Вогнівенко, Людмила (Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2024)
    Спосіб виробництва кексу включає підготовку сировини, збивання до утворення однорідної маси, додавання меланжу, карбонату амонію, борошна, плодів ірги, замішування тіста, викладання у форми і випікання. Здійснюють збивання ...
  • Дзюндзя, Оксана; Горач, Ольга; Новікова, Наталя; Резвих, Ніна; Ряполова, Ірина; Вогнівенко, Людмила (Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2024)
    Спосіб приготування безглютенового прісного тіста включає підготовку сировини, заміс тіста. На етапі приготування тіста здійснюють заварювання безглютенових видів борошна у співвідношенні рисового і кукурудзяного 75:25, з ...

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись