DSpace Repository
Search
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 165 results for community: Авторські роботи науковців ХДАЕУ.
(0.053 seconds)
Now showing items 1-10 of 165
1
2
3
4
. . .
17
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Economic efficiency of textile materials cutting designer costumes of hospitality facilities
Dzyundzya, Oksana
;
Yakymchuk, Dmytro
;
Burak, Valentyna
;
Shvets, Irina
;
Shvets, Yuriy
;
Myrhorodska, Nadiia
;
Polishchuk, Oleh
;
Karneyenka, Dzmitry
;
Krasner, Stanislau
(
Slovak University of Technology in Bratislava
,
2018-12
)
Обґрунтування застосування рослин ендеміків Півдня України у харчовій промисловості
Воєвода, Надія
;
Ряполова, Ірина
(
Міжнародний центр наукових досліджень
,
2019-12-06
)
Технологія мусів функціонального призначення
Дзюндзя, Оксана
(
Одеський національний політехнічний університет
,
2013
)
Гістологічні дослідження м'ясної продукції
Новікова, Наталя
;
Бурак, Валентина
(
ГО "Європейська наукова платформа"
,
2018
)
Стандарти та схеми сертифікації для переробників сільськогосподарської та харчової продукції
Новікова, Наталя
;
Ряполова, Ірина
(
NGO «European scientific platform»
,
2018
)
Правове забезпечення якості та безпеки продуктів в Україні
Валюх, Марія
;
Похіл, Кристина
;
Новікова, Наталя
(
Полтавський університет економіки і торгівлі
,
2018
)
Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями
Новікова, Наталя
(
Міжнародний центр наукових досліджень
,
2018-03-17
)
Перспективи застосування гарбузу у промисловому виробництві овочевої ікри
Воєвода, Надія
(
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
,
2020-02-14
)
Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини
Новікова, Наталя
;
Антоненко, Наталя
(
Національний університет біоресурсів і природокористування України
,
2020-03-26
)
The prospect of the transfer of eggplants in food powder
Dzyundzya, Oksana
;
Novikova, Natalya
(
2020-04-04
)
Now showing items 1-10 of 165
1
2
3
4
. . .
17
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Новікова, Наталя (41)
Ряполова, Ірина (38)
Дзюндзя, Оксана (34)
Воєвода, Надія (26)
Шинкарук, Марія (16)
Shinkaruk, Maria (7)
Dzyundzya, Oksana (6)
Новікова, Н. В. (6)
Dzyundzya, O. (5)
Антоненко, Артем (5)
... View More
Subject
Кафедра інженерії харчового виробництва (165)
технологія (13)
порошок з баклажанів (6)
рецептура (6)
технологічна схема (6)
борошняні кондитерські вироби (5)
харчова цінність (5)
біологічні ризики (4)
функціональне харчування (4)
функціональні продукти (4)
... View More
Date Issued
2020 - 2021 (106)
2010 - 2019 (57)
2008 - 2009 (2)