DSpace Repository
Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Роль продуктів підвищеної цінності на основі зернових в харчуванні людини
Новікова, Наталя
;
Антоненко, Наталя
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4317
Date:
2020-03-26
Abstract:
Впровадження у виробництво та споживання збагачених продуктів харчування на основі зернових культур дозволить підвищити забезпечення населення цінними БАР, поліпшити якість життя, знизить ризик виникнення цілого ряду захворювань.
Show full item record
Files in this item
Name:
Антоненко Н.О., ...
Size:
303.3Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register