00 DSpace/Manakin Repository
Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів
Ряполова, Ірина
;
Куць, Андрій
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4992
Дата:
2020-09-11
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Тези Куць2020 ...
Розмір:
39.5Kb
Формат:
Microsoft Word
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися