DSpace Repository

Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Куць, Андрій
dc.date.accessioned 2020-12-17T13:01:21Z
dc.date.available 2020-12-17T13:01:21Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.citation Куць А.В., Ряполова І.О. Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції. Науково-інформаційний вісник №13. Херсон, 2020. С. 200-207. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4992
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account