dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Куць, Андрій |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-17T13:01:21Z |
|
dc.date.available |
2020-12-17T13:01:21Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-11 |
|
dc.identifier.citation |
Куць А.В., Ряполова І.О. Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції. Науково-інформаційний вісник №13. Херсон, 2020. С. 200-207. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4992 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Визначення небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення соусів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |